Hvor skal merkene sitte på speiderskjorten?

en liten oversikt over hvor merkene skal sitte på speiderskjorten. Lurt å sy dem på, da kan du selge skjorten når den blir for liten eller du skal bytte merker...


Leirbålskappe

For en tid tilbake lovet jeg å legge ut bilder og forklaring til hvordan lage en leirbålskappe for speidere på Lye.
Leirbålskappe er god å ha på leir, når vi sitter rundt bål og over oss når vi sover i telt.Og det er en grei plass å samle alle merkene etterhvert.

Vi har valgt å ha mørkeblått stoff til våre kapper. Som regel bruker vi ullstoff, men kan også lages i fleece, men varmer ikke like godt da. Husk å lage den langing litt ekstra i bredden, så varer den lengre da speiderne vokser fort.
Jeg kjøpte ullstoff på stoff og stil på Hillesvåg, men det kan også bestilles på speidersport.

Speiderliljen og Lyemerket kan du kjøpe hos oss. Ellers syr en på merker fra leirer, merker som du ikke har på skjorten lengre og andre merker du får der du vil selv på kappen. Det er opp til hver enkelt å lage sin personlige kappe. Jeg vil helst ha med hette på, men Trygve har uten. Det er også frivillig.
Jeg brukte symønster fra stoff og stil til guttene sine kapper. Til Trygve og min fant jeg et gratis mønster på en karnevalskappe på Pinterest. En av våres har knytting i halsen, de andre har hemper. Også frivillig.

Legger ved bilde av en av våre kapper. Ta kontakt om du lurer på mer, vil låne mønster eller annet...

Annonse
vÄrmesse